0887-393165

Палахутев Травел

Да споделим страстта си за България…

Ръководени от тази идея, семейство Лора и Георги Палахутеви създават през 2011 г. Палахутев Травел. 

През 2021 г. Палахутев Травел отбеляза 10-годишен юбилей.

Палахутев Травел е български туроператор, специализиран в обслужването на туристи от Германия, Австрия и Швейцария. Въпреки краткото си време на съществуване фирмата е спечелила доверието на някои от лидерите на немския пазар, предлагащи културен и планински туризъм в България.

Семеен бизнес


Палахутев Травел е независима компания, която развива устойчив семеен бизнес. Семейство Лора и Георги Палахутеви имат общо над 30 години опит в алтернативния и приключенски туризъм. Двамата са не само автори на автентични пътувания, но и квалифицирани екскурзоводи и планински водачи. Те постоянно изследват нови пътеки, които намират място в оригинални туристически програми.

Специализацията на фирмата е в организирането на тематични туристически пътувания за малки групи. Клиентите на Палахутев Травел изживяват България истински. Те опознават както историята и културата на българите, така и творенията на природата. Докосват се до планините и съхраненото в тях биоразнообразие. Пътуванията са наситени не само със срещи с хилядолетното наследство по българската земя, но и с живите традиции. За пълноценно прекараното време се грижат едни от най-опитните екскурзоводи и планински водачи в България.

Споделен успех


В основата на разбирането на Палахутев Травел за правене на бизнес е споделянето на успеха. От самото си създаване компанията осъществява отговорни политики в различни области. Палахутев Травел подкрепя проекти както в социалната, така и в образователната и екологичната сфера. Фирмата подпомага също така неправителствени организации и физически лица, развиващи дейности в областта на устойчивия планинския туризъм. Научи повече за социално отговорните ни политики

Пътеки


В началото на юбилейната за Палахутев Травел 2021 г. на бял свят се появиха Пътеки

Новият проект на Лора и Георги Палахутеви – Пътеки – е насочен към всички, които жадуват за непосредствени изживявания в планините.

Пътеки са планински пътувания, предлагащи оригинално съчетание от природни и културни изживявания. Научи повече за Пътеки


Партньори